Genel bütçe gelirleri ve ödenekleri ile enflasyon arasındaki ilişkinin istatistiksel analizi - Yıldız, Hilal (My University, 1993)
unknown
Keywords: Econometrics; Ekonometri; Genel istatistikler; Toplum bilimleri