Comrey Kişilik Skalası’nın (Comrey Personality Scales) Türkiye koşullarına uygun dilsel eşdeğerlik, geçerlik, güvenirlik çalışması - Kunter, Zeynep (My University, 1994)
unknown
Keywords: Eğitim; Eğitim psikolojisi; KİŞİLİK TESTLERİ-UYARLAMA