Otomotiv sektörü örneğinde doğrudan ve dolaylı yabancı sermaye yatırımları ilişkisinin incelenmesi - Öksoy Kocamaz, İlkay (My University, 2000)
unknown
Keywords: OTOMOTİV SANAYİ-TÜRKİYE; YABANCI SERMAYE YATIRIMLARI