Kardiyak hastalarda endotrakeal entübasyon ve laringeal maske uygulanmasının miyokard iskemisi üzerine etkileri - Ay, Binnaz (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Anesteziyoloji-Araştırma; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri