Yeniçeri ocağı’nın ilgasından sonra Bektaşi tarikatı - Ayar, Mesut (My University, 1998)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İslam kaynaklı diğer mezhepler; İslam mezhepleri ve reform hareketleri; İslam tarikatları