Taç eterli salisilaldiminin Ni (II) ce Co (II) komplekslerinin çeşitli çözücü ortamlardaki polarografik davranışlarının incelenmesi - Özkaya, Ali Rıza (My University, 1990)
unknown
Keywords: Analitik kimya; FEN BİLİMLERİ