Gelişmiş bazı ülkelerde radyo televizyon düzenlemeleri ve Türkiye’ de özel televizyonların yarattığı hukuksal ve teknolojik sorunlar - Öğütcü, Asım (My University, 1993)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); Televizyon; TELEVİZYON-ÖZEL TELEVİZYONLAR; TELEVİZYON-YAYINLAR-HUKUK; Telsiz iletişimi