2-(Aroilamino)-4-(metiltiyo)-bütirik asit hidrazidi’nden türeyen yeni açiltiyosemikarbazid’ler ve 1,3-tiyazolidin-4-On’ların sentezi ve yapılarının aydınlatılması - Tatar, Esra (My University, 2004)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri