Streptozotosin ile sıçanlarda oluşturulan diyabet modelinde aminoguanidinin serum nitrit oksit değerleri ve doku nitrit oksit sentaz ekspresyonu üzerine etkisi - Parmaksız, İlker (My University, 2009)
unknown
Keywords: Biyokimya; Tıp