Maksiller ikinci molarların indifa ettiği vakalarda servikal headgear’in etkilerinin sefalometrik olarak incelenmesi. - Çilingiroğlu, M. Semih (My University, 1989)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); TIP - ORTODONTİ; Tıp bilimleri