Ali B.Faddal El Mücaşi’inin Nüketü me’ani’l-Kur’an isimli eseri nin tahlili ve tenkitli neşri - Altundağ, Mustafa (My University, 1994)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Tefsir ve tefsir ilmi