Kolon kanserli olgularda kolon dokusunda protein dağılımı - Oba, Rabia (My University, 1990)
unknown
Keywords: Hastalıklar; kan kanseri; Kanserler; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-BİYOKİMYA; TIP-KANSER; Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar