Bretton Woods sisteminin çöküşünden günümüze uluslararası potansiyel para sermaye akımlarının çevre ülkelere etkileri:Latin Amerika ve Türkiye örneği - Şişman, Mehmet, 1951- (My University, 1996)
unknown
Keywords: Ekonomi; Para; Uluslararası ekonomi