Tavşanlarda propofol ve midazolamın bupivakain kardiyotoksisitesi üzerine etkileri - Yaycı, Abdurrahman (My University, 1998)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji-Araştırma; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri