İslam medeniyetinin tarihsel gelişimi ve İslam dünyasının meseleleri hakkında Malik Bin Nebi’nin görüşleri - Karataş, Gülşen (My University, 1998)
unknown
Keywords: İslam Medeniyeti; Toplumsal değişim