Klinik olarak önemli koroner arter hastalığında endotelin-1 ile CRP ilişkisi - Gemici, Gökmen (My University, 2002)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kalp hastalıkları; Kardiyoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri