Hayat sigortalarında pazarlama stratejileri - Aksın, Özlem (My University, 1994)
unknown
Keywords: hastalık; Ölüm; Sigorta; SİGORTACILIK-HAYAT SİGORTALARI; SİGORTACILIK-PAZARLAMA; yaralanmaya karşı sigorta; yaşlılık