Bankacılık sektöründe inovasyon: inovasyon performans analizi - Al, Begüm (My University, 2017)
İnovasyon; önemli bir olgu olarak karşımıza çıkmaktadır. İnovasyon kavramı,öncesinde denenmemiş bir oluşumu, karlılık getirecek şekilde topluma sunabileceği gibi,var olan yapılara yeni bir nitelik de ekleyebilir.

Innovation is an important fact emerges as a requirement. The concept ofinnovation can offer a new formation within profitability, as well as adding a new qualityto the existing structure. Innovation is considered as the fundamental milestone of theeconomy.
Keywords: Bankacılık; Bankalar ve bankacılık; Banking; Innovation Performance; İnovasyon; İnovasyon (Yenilikçilik); İnovasyon Performansı; Learning Organization; Organizational Culture; Öğrenen Örgüt; Örgüt Kültürü; Strategy; Strateji Innovation; Türkiye