Ticari banka yönetimi ve Türk ticari bankalarının temel yönetim sorunları - Önal, A. Çiğdem (My University, 1994)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK-YÖNETİM-SORUNLAR; Ekonomi; Finansman ekonomisi