Yönetimde bir araç ve yöntem olarak grup çalışmaları ; çeşitli kurum ve işletmelerde grup çalışmalarının dinamik gücünden yararlanma imkan ve yolları. - Ortabaşı, Aydın (My University, 1983)
unknown
Keywords: Muhasebe; PERSONEL YÖNETİMİ - GRUP ÇALIŞMA; Yönetim ve yardımcı hizmetler