Antikoagülan tedavisi uygulanan deney hayvanlarında çeşitli lokal koagülasyon yöntemlerinin karşılaştırmalı incelenmesi. - Kaya (Demirci), Beyza (My University, 1989)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-CERRAHİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri