Polis eğitiminin değerlendirilmesi - Bakioğlu, Ayşen; Özcan, Kenan (Eğitim Bilimleri Dergisi, 2003)
Bu çalışmada, 9 aylık polis okullarında görev yapan polis eğitimcilerinin algılarına göre; eğitimci özellikleri ve polis eğitimine bakış açıları incelenmektedir. Bu amaçla İstanbul’da görev yapan 70 polis eğitimcisinin görüşü değerlendirilerek konu ile ilgili öneriler geliştirilmiştir.
Polis eğitimcileri üzerinde yapılan bir araştırma
Keywords: Polis eğitimcileri, polis eğitimi, eğitim yönetimi