Reengineering of university management - Hatip, M. Ekrem (My University, 1996)
unknown
Keywords: DEĞİŞİM MÜHENDİSLİĞİ; Genel yönetim; Üniversite ve Yüksekokullar_Yönetim; YENİDEN YAPILANMA (YÖNETİM); Yürütmenin yönetimi