Toplumsal gerçekliğin algoritmikinşası ve yapay zeka tartışmaları - BAŞLAR, GÜLŞAH (Dora, 2022)
Bildiğimiz Sinemanın Sonu mu? İnşa ve İhtimal Arasında Gerçekçilik Yeniden Konumlandırılan Sinema ve Seyre Dalmayan Seyirci Dijital Oyunlarda Oyunsal Gerçeklik Toplumsal Gerçekliğin Algoritmik ĠnĢası ve Yapay Zekâ Tartışmaları Konumsal Medya ve Coğrafi Gerçeklik Dijital Göçebelik: Yeni Bir İstihdam ve Yaşam Modeli Hakikat Sonrası: Eleştirel Bir Değerlendirme İklim Krizinin Aynasında Hakikat Anlatıcılığı Hakikat Sonrası Çağda Bir Hakikat Siyaseti Olarak Karşı Hafızalaştırma Adorno, Beatles ve “Kültürel Marksizm” Fesadı
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Kitle İletişimi ve Araçları; İletişim Bilimleri; Medya ve İletişim Sistemleri; Diğer; Social Sciences and Humanities; Mass Communications and Mass Media; Communication Sciences; Media 6 Communication Systems; Other; Sosyal Bilimler (SOC); Sosyal Bilimler Genel; İLETİŞİM; Social Sciences (SOC); SOCIAL SCIENCES, GENERAL; COMMUNICATION; Communication; Social Sciences & Humanities