Hat ve süsleme sanatları ve mimari üslup bakımından Yahya Efendi Kabristanı mezar taşları: cilt II - Dikbıyık, Tuba Ruhengiz (My University, 2009)
unknown
Keywords: İslam Tarihi_Sanatlar; Mezar Taşları; Süsleme Sanatları