Şinasi Tekin, Eski Türklerde yazı, kağıt, kitap ve kağıt damgaları - KARATEPE, REMZİYE TUBA (Dergah Yayınları, 2015)
Eski Türklerde Yazı, Kâğıt, Kitap ve Kâğıt Damgaları, Prof. Dr. Şinasi Tekin’in İstanbul ÜniversitesiEdebiyat Fakültesi’nde verdiği konferansların ürünüdür.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Social Sciences and Humanities; Sosyal Bilimler (SOC); Social Sciences (SOC)