Gastroösofagial reflü hastalarda lansoprazol ile sağlanan antisekretuar etkinliğe helicobacter pylori eradikasyonunun etkisi - Giral, Adnan (My University, 2000)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç hastalıkları; Mide hastalıkları; Mide_Hastalıklar; Sindirim sistemi hastalıkları; Sindirim sistemi_Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri