Sermaye Piyasası aracı kurumlarında muhasebe sistemi yasal esaslar ve uygulama sorunları - Güner, İsmail (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ekonomi; Finansman ekonomisi; Sermaye Piyasası; Yatırım