Sıçanlarda sistemik E vitamini ve intratimpanik E vitamini uygulamalarının cisplatin kaynaklı ototoksisite üzerine koruyucu etkilerinin karşılaştırılması - Özdemir, Nevruz (My University, 2008)
unknown
Keywords: Cerrahi Hastalıklar; Tıp