Benign prostat hiperplazisi’nde insan lökosit antijenleri (hla) analizlerinin değeri - Alican, Yusuf (My University, 1993)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-ÜROLOJİ-PROSTAT