N-salisiliden-L-sistein’in demir,kobalt,nikel,bakır ve çinko komplekslerinin kararlılık sabitlerinin potansiyometrik yöntemle tayini - Kurt, Ayşen (My University, 1990)
unknown
Keywords: Analitik Kimya_Tıp