Bankacılıkta pazarlama açısından kredi müşterilerinin beklentileri üzerine bir çalışma - Şakar, Birgül, 1964- (My University, 1995)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK-KREDİLER; BANKACILIK-MÜŞTERİ BEKLENTİLERİ; BANKACILIK-PAZARLAMA; Ekonomi; Finansman ekonomisi