Türk turizm ekonomisine katkıları doğrultusunda Rafting sporu ve turizminin başarısı ve geleceğinin değerlendirilmesi - Çankaya, Coşkun (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; RAFTİNG SPORU; TURİZM-SPOR-RAFTİNG