Marka güveni bağlamında reklamda mizah kullanımı - Zülfikaroğlu, Gökcan (My University, 2017)
Marka güveni yaratmadaki temel amaç marka farkındalığı yaratıp tüketici satın alma davranışlarını doğrudan etkilemenin yanısıra bu güvenin, olumlu bir imaj ve marka memnuniyeti ile birlikte bir sonraki aşama olan marka sadakatine evrilmesini sağlamaktır.

The main purpose in creating brand trust is to create brand awareness and consumer buying behavior as well as to evolve this trust with positive image and brand satisfaction to the next stage into brand loyalty.
Keywords: Advertising; Banka Reklamı; Banking Ad; Brand Trust; Humour in Advertising; Marka Güveni; Markalı ürünler; Mizah; Pazarlama; Psikolojik yönler; Reklam Humour; Reklamcılık; Reklamda Mizah; Tüketici davranışları; Türkiye