Kafkasyalı eğitimci-yazar Ömer Faik Numanzade’nin eğitim hakkındaki görüşleri ve bu alandaki çalışmalar - Sevil, Hasan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Biyografi; Kafkasya; Numanzade, Ömer Faik; Yazarlar