İnterstisyel sistitin etyopatogenezinde helicobacter pylori’nin rolü - Atuğ, Fatih (My University, 1998)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; ÜROLOJİ