PSGL-1 (P selectin glikoprotein Ligand-1)’in multiple myelomda başlangıç evresi ile ilişkisi ve tedavi sonrasınde PSGL-1 boyanmasındaki değişiklikler - Atalay, Figen (My University, 2007)
unknown
Keywords: Hastalıklar_Tedavi; Hematoloji; İç Hastalıklar