Fibrinolitik sistem elemanları,ürokinaz tip plazminojen aktivatör (uPA) ve reseptörünün (uPAR) over kanserinde prognoza etkilerinin araştırılması - Tecimer, Coşkun (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri