Bankalarda çalışan orta kademe yöneticilerinin liderlik tarzları - Babacan, M. Çağatay (My University, 1993)
unknown
Keywords: BANKACILIK-YÖNETİCİLER; Ekonomi; Finansman ekonomisi; ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ-LİDERLİK