Triptofan-aspirin, lösin-asprin ligandları ile cu (II) ve zn(II) metallerinin oluşturduğu üçlü komplekslerin kararlılık sabitlerinin potansiyometrik yöntemle tayini - Anılanmert, Beril (My University, 2006)
unknown
Keywords: Analitik Kimya