Spor kamplarının zaman, mekan, eğitim açısından organizasyonu: güreş kampları örneği - Karakuş, Seydi (My University, 1993)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Güreş; Mücadele sporları; SPOR-GÜREŞ-KAMPLAR