Etken olarak izole edilen enterik bakterilerde genişlemiş spektrumlu beta laktamaz ve plazmid aracılı AmpC beta laktamaz üretiminin saptanması ve prevalansı - Elgörmüş, Neval (My University, 2008)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji