İnanç esasları açısından Türkiye’de Ca’ferilik - Üzüm, İlyas (My University, 1993)
unknown
Keywords: CAFERİLİK-; Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-KELAM; İSLAM DİNİ-TARİKATLAR; İslam mezhepleri ve reform hareketleri; Şîâ mezhepleri