Menstrüel siklusun jejunal motiliteye etkisi - Aytuğ, Ömer Necip (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri