Hormana duyarlı meme kanserinde EGFR (her-1) ve EGFR sinyal ileti yolunda yer alan alt yol proteinlerinin ekspresyon biçimi ve bu ekspresyonun endokrin tedaviye yanıt süresi ile ilişkisi - Başaran, Gül Atalay (My University, 2003)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Onkoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar