Tarihsel temelleri açısından Marxist ve neoklasik iktisat okullarında değer ve bölüşüm problemi - Özvar, Erol (My University, 1992)
unknown
Keywords: Devlet; Egemenlik; EKONOMİ-TEORİLER-BÖLÜŞÜM; EKONOMİ-TEORİLER-DEĞER; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Toplum bilimleri