Medazem piyasa preperatları üzerinde araştırmalar ve medazepam kapsül formülasyon çalışmaları. - Baykal, Lale (My University, 1986)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK