Entegre STEM ve bilgi işlemsel düşünme - YILDIRIM, MEHTAP (Nobel, 2023)
STEM eğitiminin eğitim ortamlarında uygulanmasında öğretmen, birinci dereceden etkili kişidir. Çünkü eğitimin en güçlü aktörlerinden biri öğretmendir. Öğretmenlerin STEM eğitimini sınıflarında uygulayabilmeleri için farklı öğrenme yollarını bilmeleri önem arz etmektedir. Bu yüzden bu kitap, öğretmenlerin STEM eğitimini sınıflarında uygulamaları için kullanacakları kaynak bir kitap olarak hazırlanmıştır. Bu bağlamda kitap on beş bölümden oluşmaktadır. Bu kitabın, STEM eğitimi çalışan akademisyen, öğretmen ve öğretmen adaylarına faydalı olacağını düşünüyoruz.