Zooloji - KAYHAN, FİGEN ESİN (Nobel Yayın Dağıtım, 2016)
Zooloji-Triploblastik, asölomat vücut planı.Bölüm:10
Keywords: Yaşam Bilimleri; Hayvan Biyolojisi; Life Sciences; Animal Biology; Yaşam Bilimleri (LIFE); Biyoloji ve Biyokimya; BİYOLOJİ; Life Sciences (LIFE); BIOLOGY & BIOCHEMISTRY; BIOLOGY