Depremzede hastalarda nozokomiyal infeksiyonların epidemiyolojisi ve etken bakterilerin moleküler epidemiyolojik analizi - Akın, Hakan (My University, 2004)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri